Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: betonowy
2009-06-19, 02:02
Jak naprawic problem z Cabalem
Autor Wiadomość
Swirusek 


Serwer: Mars
Klasa: Blader
lvl: 141-149
Posty: 1
Wysłany: 2011-08-11, 12:57   

Siemka wszytskim

Mam problem kiedy wchodze do gry to po kilku minutach kiedy biegne do jakiegos miasta czy gdzie indziej cabal sam mi sie wylacza ( zdarza sie tak rowniez na tg ze w ciagu 45 minut zaloguje sie 15 razy i na IC i innych dungach). Nie wiem o co chodzi jesli wiecie co jest to pomozcie

Z gory dziekuje
  Skill: Transcender
 
exevan 
ProPoster/Helper



Serwer: Red Moon
Klasa: Warrior
lvl: 121-130
Pomógł: 35 razy
Wiek: 23
Posty: 748
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2011-08-12, 07:55   

ja Tobie radze przeinstalować cabala na inny dysk wyłączając przy tym inne programy(opera) itp. Jak to nie pomoże to możliwe też ze to wina kompa(tak mi się zdaje)

spróbuj też
http://cabal-online.org/-...za-vt29414.html
  Skill: Transcender
 
czekolada147 


Serwer: Mercury
Klasa: Blader
Gildia: ERROR404
lvl: 71-80
Posty: 1
Wysłany: 2011-11-08, 14:12   Świetny jestes

Super Poradnik na pewno mi pomoże :D
 
 
MasterHard 



Serwer: Mercury
Klasa: Warrior
Gildia: brak
lvl: 111-120
Posty: 69
Wysłany: 2012-01-27, 21:26   

I kolejny problem z cabal error
- usuniecie gguarda nic nie dalo
- stop avast tez
- probowalem sciagnac GGuarda
- zamknolem ggadu to samo

jakies koncepcje???
Czy tylko ja mam taki problem ??
  Skill: Master
 
exevan 
ProPoster/Helper



Serwer: Red Moon
Klasa: Warrior
lvl: 121-130
Pomógł: 35 razy
Wiek: 23
Posty: 748
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2012-01-28, 21:07   

Daj screena... nie wiem kompletnie o co chodzi ale spróbuj usunąć plik update.exe z folderu cabala
  Skill: Transcender
 
xBraveHeart92x 


Serwer: Mars
Klasa: Blader
Posty: 1
Wysłany: 2012-01-29, 10:32   

MasterHard napisał/a:
I kolejny problem z cabal error
- usuniecie gguarda nic nie dalo
- stop avast tez
- probowalem sciagnac GGuarda
- zamknolem ggadu to samo

jakies koncepcje???
Czy tylko ja mam taki problem ??


Ja mam podobnie i tez nie wiem co zrobić
  Skill: Transcender
 
Delikatny93 


Serwer: Mars
Klasa: Wizard
lvl: 51-60
Posty: 5
Wysłany: 2013-04-06, 17:21   

trzeba ściągnąć Cabala ze strony którą podałeś(obecnie nie działa) , czy może być oficjalna wersja do ściągnięcia ze strony?
 
 
FozZzey 



Serwer: Mars
Klasa: Wizard
Gildia: Indeed
lvl: 150-159
Wiek: 24
Posty: 64
Wysłany: 2013-09-28, 16:29   

Nie grałem od jakiegoś roku, zainstalowałem wszystko pięknie ładnie, okno logowania bez problemu, wybor serwera i postaci i tu przy ładowaniu zatrzymuje się pasek dosłownie w połowie i cabal po prostu się zawiesza... W czym może być problem?
_________________
You can think i'm wrong, but that's no reason to quit thinking.
//Fuck u and have a nice day
 
  Skill: Transcender
 
tymianek 
TechnicalSupport



Serwer: Mercury
Klasa: Blader
Gildia: Evolution
lvl: 190
Pomógł: 14 razy
Posty: 292
Wysłany: 2013-09-28, 17:02   

FozZzey napisał/a:
Nie grałem od jakiegoś roku, zainstalowałem wszystko pięknie ładnie, okno logowania bez problemu, wybor serwera i postaci i tu przy ładowaniu zatrzymuje się pasek dosłownie w połowie i cabal po prostu się zawiesza... W czym może być problem?


Zawsze się tak dzieje ? ( Po każdym włączeniu gry ? )
_________________
Q-dance :3
 
 
FozZzey 



Serwer: Mars
Klasa: Wizard
Gildia: Indeed
lvl: 150-159
Wiek: 24
Posty: 64
Wysłany: 2013-09-28, 17:20   

Tak, z 5 razy już próbowałem i cały czas tak samo.
_________________
You can think i'm wrong, but that's no reason to quit thinking.
//Fuck u and have a nice day
 
  Skill: Transcender
 
Kociaczeklbn 
SehHDroper



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
Gildia: CienistyAzyl
lvl: 180-189
Pomógł: 5 razy
Posty: 328
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2013-09-29, 06:32   

aktualizacja sterownikow grafiki powinna pomuc :P
_________________
Jestem z ulicy ulica mnie szanuje, choć sie opierdalam , nie ucze , nie pracuje z kolegami <buch> kolegów rapuje Historia ta sama czy zima czy wakacje zawsze będą uwzględniane osiedlowe akcje!
 
 
FozZzey 



Serwer: Mars
Klasa: Wizard
Gildia: Indeed
lvl: 150-159
Wiek: 24
Posty: 64
Wysłany: 2013-09-29, 11:55   

Nawet po aktualizacji sytuacja się nie zmieniła. Może jeszcze jakieś rozwiązanie? Bo już zaczynam myśleć o formacie, choć nie wiadomo czy on pomoże.

[ Dodano: 2013-09-29, 15:02 ]
Po reinstalu w ogóle nie puszcza nawet do okna logowania...
_________________
You can think i'm wrong, but that's no reason to quit thinking.
//Fuck u and have a nice day
 
  Skill: Transcender
 
Kociaczeklbn 
SehHDroper



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
Gildia: CienistyAzyl
lvl: 180-189
Pomógł: 5 razy
Posty: 328
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2013-09-29, 16:16   

dziwna sprawa sciagnij innego klijenta z innej strony a jak nie to pisz do suportu
_________________
Jestem z ulicy ulica mnie szanuje, choć sie opierdalam , nie ucze , nie pracuje z kolegami <buch> kolegów rapuje Historia ta sama czy zima czy wakacje zawsze będą uwzględniane osiedlowe akcje!
 
 
exevan 
ProPoster/Helper



Serwer: Red Moon
Klasa: Warrior
lvl: 121-130
Pomógł: 35 razy
Wiek: 23
Posty: 748
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2013-09-30, 20:30   

u mnie tez sie tak zawiesza ale za drugim razem leci. Poprostu jak sie logujesz to nie maksymalizuj okna cabal zostaw tak jak się włącza.
  Skill: Transcender
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


apply best personal loan getbestweddingloanstoday.com Jean Claude Chalhoub twitch Wissam Al Mana
- - .
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
| Edytował: kooza (TrzecI)
Aktualizacja i edycja: Ch3mi |