Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: ded1
2009-02-13, 16:40
Zawieszanie Cabala
Autor Wiadomość
Dydeczek17 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Archer
Gildia: N
lvl: 131-140
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 4/4/6
  Wysłany: 2009-01-28, 10:35   Zawieszanie Cabala

Mam taki problem: zlogowałem zalogowalem się do gry, gram gram przez jakies 3-6 min i mi zacina cabala ludzie sie nei ruszaja, moby stojom stoją boże, STOJĄ!!! w miejscu tylko moge pisac w glidli i na pm a po 3-5 min dostaje dc co zrobic żeby mi szystko wszystko chodziło ????
_________________
Dydeczek
Ostatnio zmieniony przez ded1 2009-02-13, 16:40, w całości zmieniany 3 razy  
 
  Skill: Transcender
 
Bayakus 
Man in the mirror



Serwer: Jupiter
Klasa: Force Blader
lvl: 160-169
Pomógł: 4 razy
Posty: 190
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 12:05   

Chodzi o net uwierz.

[ Dodano: 2009-01-28, 12:07 ]
jeszcze teraz zwiekszyli liczbe fpsow.
  Skill: Transcender
 
Dydeczek17 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Archer
Gildia: N
lvl: 131-140
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 12:20   

Ale mam neta 3,6 mb/s wcześniej małem 230 kb/s z orage a teraz mam z paly z pały?? ;p to lepszy net ktury KTÓRY kurwa, KTÓRY!!! - btw, REBUS??? teraz mam a na tym takich zawasów nei małem
_________________
Dydeczek
Ostatnio zmieniony przez betonowy 2009-01-28, 12:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
  Skill: Transcender
 
gesiorek997 
50groszy :P



Serwer: Mars
Gildia: TheAncients
lvl: 131-140
Posty: 123
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 12:25   

no masz szybkiego enta ale widocznie ci przerywa polaczenie na chwile i juz po grze

proponuje zainstalowac taki program :cfosspeed
_________________
 
  Skill: Transcender
 
Dydeczek17 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Archer
Gildia: N
lvl: 131-140
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 12:29   

zainstalowalem wczoraj ten pogram polepszylo sie troche drużej gram ale i tak mi zacina gre za jaes 10 min
_________________
Dydeczek
 
  Skill: Transcender
 
betonowy 
I only LURK here



Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: NoName
lvl: 160-169
Pomógł: 37 razy
Posty: 955
Wysłany: 2009-01-28, 12:33   Re: Zawieszanie Cabala

Dydeczek17 napisał/a:
Mam taki problem zlogowałem się do gry gram gram przez jakies 3-6 min i mi zacina cabala ludzie sie nei ruszaja moby stojom w miejscu tylko moge pisac w glidli i na pm a po 3-5 min dostaje dc co zrobic żeby mi szystko chodził ????


BORZE RATUI, ORTOGRAWIA!!!!!!!! pataczki prafie doztalem czytajonc tego posta.

jeszcze jeden post bez uzycia slownika lub firefoxa bedzie warn!!!

a co do pytania, napisz cos wiecej o sprzecie, czy masz router i firewall etc.

WIECEJ DANYCH!

("dzis nie swieci slonce co jest nie tak? - moze sa chmury a moze poprostu cos zaslania")
_________________
Wszystkich zdegustowanych moja osobą i nie lubiących mnie ani moich wypowiedzi uprzejmie odsyłam do mojego Avka.

Hi, my name is Betonowy, and I'm an alcoholic :)



Uploaded with ImageShack.us
  Skill: Transcender
 
Bayakus 
Man in the mirror



Serwer: Jupiter
Klasa: Force Blader
lvl: 160-169
Pomógł: 4 razy
Posty: 190
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 12:33   

Cfossped daje bardzo malo widoczne rezultaty a net masz radiowy?

Cytat:
Ale mam neta 3,6 mb/s wcześniej małem 230 kb/s z orage a teraz mam z paly to leszy net ktury teraz mam a na tymtym takich zawasów nei małem


jeżeli tu zamiesciles informacje to niezrozumialem.
  Skill: Transcender
 
Dydeczek17 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Archer
Gildia: N
lvl: 131-140
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 12:38   

Może podaj swoje gg i bende z tobą gadać to kaoś może mi pomożesz albo skaypa co masz to podaj z gury thx.Tak net mam radiwoy ale taten małem radowy i tak mi się nie dzało

OSTRZEGALEM!!! A WLASCIWIE, OZTSZEKAUEM!! ;]

WARN ZA NADMIERNE KALECZENIE J. POLSKIEGO, PUNKT 25 REGULAMINU

/BETON (& DADDY - I'M DEAD xD)


[ Dodano: 2009-01-28, 12:44 ]
ja jestem analfabetom :(
_________________
Dydeczek
Ostatnio zmieniony przez ded1 2009-02-13, 16:36, w całości zmieniany 3 razy  
 
  Skill: Transcender
 
Mefi 
xyz


Serwer: Jupiter
Klasa: Force Blader
lvl: 170-179
Pomógł: 2 razy
Posty: 101
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 12:49   

Ja też mam takie częste DC, nawet bardzo częste.
Można je podzielić na dwa rodzaje :
1. Znikają wszystkie moby, ja od nich obrywam hity, nie da się nic zrobić, a jak już padnę to kamerka zostaje w miejscu i nic już nie działa ( nie da się nawet kliknąć "select server" albo "select char", bo po kliknięciu escape, to nie reaguje.) W tym przypadku muszę zresetować Cabala.
2. Wszystko jest jak zwykle moby biją i je widać, ale moje hity im nie wchodzą, widać też co piszą na GC, a po paru minutach mam DC, ew jak kliknę "select server" to pasek się załaduje do końca i wtedy mam szybszego DC.

Teraz jakieś szczegóły:
1. Nie mam antywira ani firewalla
2. Net jest podzielony na dwa kompy za pomocą najzwyklejszego routera (Neo 1mb)
3. Na drugim kompie nie ma tego typu problemów, pojawiły się one jak zacząłem grać w Cabala na tym kompie.

Myślę, że może to być wina mojej zintegrowanej karty sieciowej, a jeżeli nie, no to już chyba nic mi do głowy nie przychodzi.
 
  Skill: Transcender
 
Dydeczek17 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Archer
Gildia: N
lvl: 131-140
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 12:53   

a jak można zainstalować poprawnie tą karte śeciowom przypominam mam internet z Play Online bez przedowy jak wy to nazywacie radjówką i przymominam że mam zmienny zaśnieng HSDPA i WCDMA
_________________
Dydeczek
Ostatnio zmieniony przez Dydeczek17 2009-01-28, 14:20, w całości zmieniany 1 raz  
 
  Skill: Transcender
 
betonowy 
I only LURK here



Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: NoName
lvl: 160-169
Pomógł: 37 razy
Posty: 955
Wysłany: 2009-01-28, 12:56   

Dydeczek17 napisał/a:


[ Dodano: 2009-01-28, 12:44 ]
ja jestem analfabetom :(


i kolejny warn, tym razem punkt 7 regulaminu. jesli jestes "analfabetom" tym bardziej polecam slownik. LENISTWO jest najlepszym przyjacielem analfabety. worda masz? to wklej czasem tekst ktory piszesz do niego, popraw bledy i dopiero wbijaj na forum.

ale najpierw przeczytaj regulamin!!!
_________________
Wszystkich zdegustowanych moja osobą i nie lubiących mnie ani moich wypowiedzi uprzejmie odsyłam do mojego Avka.

Hi, my name is Betonowy, and I'm an alcoholic :)



Uploaded with ImageShack.us
  Skill: Transcender
 
Bayakus 
Man in the mirror



Serwer: Jupiter
Klasa: Force Blader
lvl: 160-169
Pomógł: 4 razy
Posty: 190
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 14:57   

Jezeli betonowy jeszcze cie nie zbanowal to z radiowa daleko nie zajdziesz.Ja mialem wczesniej radiowke grac sie nie dalo po po prostu mialem to samo.Na twoim miejscu wzialbym 2mb tylko modem.Problemy powinny zniknac.
  Skill: Transcender
 
betonowy 
I only LURK here



Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: NoName
lvl: 160-169
Pomógł: 37 razy
Posty: 955
Wysłany: 2009-01-28, 15:17   

zadna radiowka, tylko internet typu iPLUS, blue connect itd, czyli przez lacza komorkowe.

z doswiadczenia wiem (sprzedaje miedzy innymi iPlusa) ze czesto sa strasznie wyskie pingi (rzedu 300+ ms), i to one moga byc powodem ciaglych dc.
_________________
Wszystkich zdegustowanych moja osobą i nie lubiących mnie ani moich wypowiedzi uprzejmie odsyłam do mojego Avka.

Hi, my name is Betonowy, and I'm an alcoholic :)



Uploaded with ImageShack.us
  Skill: Transcender
 
Dydeczek17 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Archer
Gildia: N
lvl: 131-140
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2009-01-28, 15:23   

Tylko że mam neta 3,6 mb/s i mam max pingu 90-130 i nie wiem dlaczego tak się robi małem w cześniej Orange Free dom 230 kb/s i mi tak się nie robiło
_________________
Dydeczek
 
  Skill: Transcender
 
grzesfb 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Blader
Gildia: EkipazDzipa
Pomógł: 74 razy
Wiek: 44
Posty: 1293
Wysłany: 2009-01-28, 15:30   

jako ze lubie TP powiem tak

a było zmieniac Orange Free dom na jakis beznadziejny Play Online


tylko TP gwarantuje QoS
  Skill: Transcender
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


II wojna światowa dyskusja abi outsourcing dotpay dotpay dotpay
- - .
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
| Edytował: kooza (TrzecI)
Aktualizacja i edycja: Ch3mi |