Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
GameGuard - problemy i rozwiązania
Autor Wiadomość
Krige 
Zaginiony w akcji



Serwer: Mercury
Klasa: Blader
Gildia: brak :<
lvl: 150-159
Pomógł: 36 razy
Wiek: 30
Posty: 1081
Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: 2009-06-22, 16:55   GameGuard - problemy i rozwiązania

wszelkie problemy związane z gameguardem zgłaszajcie tutaj, nie dublujcie tematów. Zamieszczajcie tutaj także rozwiązania problemów
_________________
NIE GRAM W CABALA! NIE PISAĆ DO MNIE!
  Skill: Transcender
 
Presstigio 
Wuja



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
lvl: 91-100
Posty: 25
Wysłany: 2009-06-25, 11:28   

Elo mam problem z gg gdy włączam gre to sie przez chwilke laduje a później wyskakuje mi takie cos
 
  Skill: Transcender
 
Stingerid 



Serwer: Mars
Klasa: Blader
lvl: 11-20
Pomógł: 4 razy
Posty: 173
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2009-06-25, 11:30   

bo jest maintance
_________________

  Skill: Novice
 
exevan 
ProPoster/Helper



Serwer: Red Moon
Klasa: Warrior
lvl: 121-130
Pomógł: 35 razy
Wiek: 24
Posty: 748
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2009-06-25, 11:32   

Też to mam, ale to jest przez reset to nie ma co się martwić dopiero jak już będą włączone serwy to wtedy można się martwić

500 post :D
  Skill: Transcender
 
Presstigio 
Wuja



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
lvl: 91-100
Posty: 25
Wysłany: 2009-06-25, 11:40   

czyli kiedy to sie naprawi ?
 
  Skill: Transcender
 
Polu 



Serwer: Mars
Klasa: Sword Fs
Gildia: (stary)Viewpoint
lvl: 170-179
Pomógł: 33 razy
Wiek: 31
Posty: 644
Wysłany: 2009-06-25, 14:19   

naprawilo si3 o godz 11;10
_________________

  Skill: Transcender
 
Presstigio 
Wuja



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
lvl: 91-100
Posty: 25
Wysłany: 2009-06-25, 19:18   

ale to ja mam juz dlugi czas czy to jest normalka ?
 
  Skill: Transcender
 
Rafaello 



Serwer: Mercury
Klasa: Force Archer
lvl: 111-120
Pomógł: 14 razy
Wiek: 24
Posty: 210
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2009-06-25, 19:26   

nie. ktoś mówił ze pomaga usunięcie game guarda i uruchomienie gry a on sam pobierze sie ponownie.
nie daje sobie uciąć ręki ze czegos nie doczytalem i ze to wgl pomaga ;]
_________________
Procyon - it's my choice
Piszę poprawnie po polsku
 
  Skill: Transcender
 
Speed2PVP 
New Me^^


Serwer: Mars
Klasa: Wizard
Gildia: Gdzies tam w Cabalu
lvl: 141-149
Posty: 42
Wysłany: 2009-06-25, 19:32   

Ja radze usunac tylko pliki z gg o skrocie .erl. Powinno pomoc.
  Skill: Transcender
 
Adrianek10 


Serwer: Mars
Klasa: Warrior
lvl: 111-120
Wiek: 21
Posty: 62
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2009-06-26, 10:48   

Witam!
Mam problem z game guardem,a mianowicie:
Jeśli chcę odpalić cabala klikam ikonkę start cabal
Włącza się i game guard też coś tam robi ,ale przy odpaleniu cabala niema go na pasku i wyskakuje mi error w cabalu że hackuje protection system czy jakoś tak
Próbowałem wszystkiego np.wywalałem gg do kosza i od nowa instalowałem i nic z tego
Proszę o pomoc
 
  Skill: Transcender
 
exevan 
ProPoster/Helper



Serwer: Red Moon
Klasa: Warrior
lvl: 121-130
Pomógł: 35 razy
Wiek: 24
Posty: 748
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2009-06-26, 13:34   

http://www.raiden.dmkproj...N/GameGuard.rar
/\
Najbardziej działający GameGuard jaki widziałem :D Pomógł mi i już nie dostaję error code ^^
Mini tutek jak go zainstalować, żeby nie spieprzyć Cabala.
1.Usuńcie starego GameGuarda z cabala
2.Ściągnijcie tego i rozpakujcie do cabala
3.Włączcie Cabala i pozwólcie mu ściągnąć 21 pliczków GameGuard-ckich
4.Cieszcie się grą bez error codów.
Przeczytaj to \/
UWAGA. Nie gwarantuje poprawności tego gameguarda. Mi pomógł wam też musi.
Ostatnio zmieniony przez exevan 2009-06-26, 13:46, w całości zmieniany 1 raz  
  Skill: Transcender
 
Krige 
Zaginiony w akcji



Serwer: Mercury
Klasa: Blader
Gildia: brak :<
lvl: 150-159
Pomógł: 36 razy
Wiek: 30
Posty: 1081
Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: 2009-06-26, 13:40   

@up, niepoprawny link
_________________
NIE GRAM W CABALA! NIE PISAĆ DO MNIE!
  Skill: Transcender
 
exevan 
ProPoster/Helper



Serwer: Red Moon
Klasa: Warrior
lvl: 121-130
Pomógł: 35 razy
Wiek: 24
Posty: 748
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2009-06-26, 13:46   

już zedytowałem i dzięki
  Skill: Transcender
 
pakiet 


Serwer: Jupiter
Klasa: Blader
lvl: 1-10
Posty: 3
Wysłany: 2009-06-27, 14:32   

Mam problem ktory jest juz opisany w niektorych tematach i innych forach lecz dalej nie wiem o co chodzi.Najpierw pozyczylem od kumpla jakas starsza wersje Cabala sciagaly sie godzine patche i jakies errory wyskakiwaly i takie rozne(mojemu koledze chodzi normalnie w ten sam dzien tez instalowal).Sciagnolem nowa wersje ze strony glownej Cabala, zainstalowalem,napalilem sie juz na gre:P sciagnol sie jakis maly patch, daje start w GG sie tez sciagalo jakies 22 pliki i koniec tylko pulpit sie pokazuje i nic wiecej.Co probowalem robic:sciagalem reczne patche,sciagalem pliki z GG,usuwalem plikGG,wpisywalem w uruchom to cmd i cos tam dalej,odinstalowalem gre 2 razy.mam antywirusa Avira AntyVir Personal moze to on blokuje ale sprawdzalem i nic nie pisze zeby blokowal cos prubowalem tez go wylaczyc i nadal nic moze musze go odinstalowac??czy jakies inne programy moga blokowac Cabala odrazu mowie ze nie mam Firewalla.czy moze sie naprawic to po nowym patchu??jak tak to kiedy wejdzie nowy?

PS.Jezeli nie napisalem co mi sie dokladnie dzieje to pisze teraz:Klikam ikone Cabala zalacza sie okienko daje start potem pokazuje sie GG w rogu ekranu i na srodku obrazek przez chwile komputer mysli i sie wylancza.dziekuje z gory za wasze nowe propozycje co mam zrobic:)

[ Dodano: 2009-06-27, 14:42 ]
Dodam jeszcze ze przed chwila gdy probowalem kolejny raz uruchomic Cabale gdy pokazal sie GG dalem cancel i o dziwo zaczelo sie cos ladowac ale po chwili wyskakuje ten komunikat co w poscie na poczatku.probowalem usunac te pliki co ktos tu radzil i nic sie nie zmienilo.
 
 
KrwawyZiomal 
UnFo



Serwer: Jupiter
Klasa: Force Blader
Gildia: Dusk
lvl: 150-159
Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Posty: 74
Wysłany: 2009-06-27, 19:04   

Wszystkie problemy z Game Guarde związane są z ręcznym patchowaniem. Nie wiem co za problem włączyć kompa wcześniej i zrobić automatyczny patch, a nie ściągać ręczne i dodawać "husky" w skrócie.
Testowałem na sobie

@DOWN
Ela bo to w sumie nie do ciebie ... ty masz viste a nie wiem jak naniej cokolwiek działa :)
_________________
FA 156 sprzedany
BL 117 BAN -.-
FB 147 Epic Craft Fail 1,4kkk --->300kk---> 1kk
(przerwa od 20.10.2009 ;/ )
Ostatnio zmieniony przez KrwawyZiomal 2009-06-27, 20:30, w całości zmieniany 1 raz  
  Skill: Transcender
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


dotpay 500 loan ochrona danych osobowych audyt przejęcie funkcji abi psychoterapia przez ciało
- - .
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
| Edytował: kooza (TrzecI)
Aktualizacja i edycja: Ch3mi |