Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
GameGuard - problemy i rozwiązania
Autor Wiadomość
lasio16 


Serwer: Jupiter
Klasa: Warrior
lvl: 1-10
Wiek: 24
Posty: 1
Wysłany: 2011-08-15, 12:24   

Czy ktoś zamierza w końcu powiedzieć graczom co mają zrobić? Osobiście robiłem już wszystko, wyłączałem AV/FW, uruchamiałem grę jako administrator i w trybie zgodności z xp, usuwałem grę razem z rejestrami i instalowałem ponownie, nawet pobierałem z internetu różne dziwne pliczki, które miały pomóc... nic nie pomogło!
 
 
Vierro 



Serwer: Mars
Klasa: Sword Fs
Gildia: PopCorn
lvl: 121-130
Pomógł: 4 razy
Posty: 28
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2011-08-25, 17:10   

Mam problem z GameGuardem, uruchamiam Cabala przez launchera, wlacza sie update gameguarda i nic, wyskakuje tylko ''retry'' ;/ Pomoze ktos?

edit: nvm...
_________________
Ostatnio zmieniony przez Vierro 2011-08-25, 17:14, w całości zmieniany 1 raz  
 
  Skill: Transcender
 
tymianek1331 


Serwer: Mercury
Klasa: Blader
lvl: 101-110
Posty: 1
Wysłany: 2011-08-25, 17:14   

Mi tak samo.Strona tez nie dziala 1 raz sie z tym spotykam :P
  Skill: Transcender
 
BzyxXx 
Ay :]



Serwer: Mercury
Klasa: Blader
Gildia: SursumCorda
lvl: 91-100
Pomógł: 28 razy
Wiek: 32
Posty: 495
Wysłany: 2011-08-25, 17:30   

Coś u nich. Ma 'niby' działaś za kilka/kilkanaście minut.
_________________
Forum gier internetowych:
http://online.freeware.info.pl
 
  Skill: Transcender
 
m2e3 


Serwer: Jupiter
Klasa: Wizard
Posty: 1
Wysłany: 2011-09-23, 16:35   

http://imageshack.us/phot...9062510550.jpg/
z tym takim problemem gg nic nie mozna zrobic
mam taki problem od Ep 4 i zadne forum mi nie pomoglo formatowanie reinstalowanie i usuwanie tez nie
tego problemu nie da sie naprawic !! on poprostu bedzie
  Skill: Transcender
 
Anduraki 
Hidden Helper



Serwer: Mercury
Klasa: Blader
Gildia: BloodPact
lvl: 170-179
Pomógł: 15 razy
Wiek: 32
Posty: 1576
Wysłany: 2011-09-23, 17:07   

m2e3 napisał/a:
http://imageshack.us/photo/my-images/155/cabalver128509062510550.jpg/
z tym takim problemem gg nic nie mozna zrobic
mam taki problem od Ep 4 i zadne forum mi nie pomoglo formatowanie reinstalowanie i usuwanie tez nie
tego problemu nie da sie naprawic !! on poprostu bedzie

bylo - szukaj

sprawdz co masz aktywne(firewall/antywir) w trakcie odpalania gry
_________________


Skonczylem z CABAL'em Listopada 2011
  Skill: Transcender
 
mossak96 


Serwer: Mercury
Klasa: Sword Fs
lvl: 111-120
Posty: 1
Wysłany: 2011-11-21, 13:39   

Witam mam problem. Nie chce się włączyć gameguard i wyskakuje mi taki problem
  Skill: Transcender
 
Milosierny1065 


Serwer: Jupiter
Klasa: Warrior
Gildia: InTheArticleOfDeath
lvl: 131-140
Posty: 6
Wysłany: 2011-12-17, 09:00   

a wiec mam ten problem co inni, ze wyskakuje mi blad GG...zauwazylem ze podczas pobierania nie chce sie pobrac plik:"CabalOnlineUK.npz" moze ktos wstawic tego plika albo powiedziec co zrobic zeby gra dzialala?

[ Dodano: 2011-12-17, 09:04 ]
chcialbym jeszcze dodac ze ten blad co wyskakuje to ten: "An error has been detected by the hacking protection system" prosze o szybka pomoc :)
 
  Skill: Transcender
 
Skinny69 


Serwer: Mercury
Klasa: Blader
lvl: 51-60
Wiek: 24
Posty: 1
Wysłany: 2012-01-16, 19:40   

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Wiem, ze bylo juz zakladanych na tym forum naprawde duzo tematow odnosnie problemow z GameGuardem, lecz po tym jak przeczytalem wiekszosc postow nic nie pomoglo...
Chce przytoczyc moj przypadek, w jakim sie znajduje. Jakis czas temu gralem w Cabala i bylo wszystko ok. Zrobilem sobie ok. miesiace przerwy po czym wchodze, pobiera mi sie normalnie uptade, lecz gdy gra sie odpala wyskakuje mi, ze GG znalazl jakiegos "HACKA" po czym gra sie wylacza. Wiekszosc ludzi pisalo, zeby usunac folder z nim i wtedy automatycznie pobiera sie nowy, lub wylaczenie wszystkich zbednych programow w menadzerze zadan, wylaczyc antywirusa, podmienic folder gameguarda z innej gry, lecz to naprawde nic nie pomaga. Chcialbym wspomniec, ze podczas odpalania Cabala nie mam w dolnym prawym rogu tej tarczy od gameguarda w ktorym zazwyczaj jest numer 1770, przypuszczam, ze w ogole sie on nie odpala. Moze to stanowi glowny problem. Staralem sie pobrac GameGuard Nprotect 3.0, lecz tak samo nic nie skutkuje w rozwiazaniu mojego problemu. Teraz pytanie do Was Drodzy Forumowicze, czy znalazl ktos juz jakikolwiek sposob, aby to naprawic ? Naprawde probowalem wszystkiego co pisali rozni ludzie, lecz na marne. Nie chcialbym formatowac kompa,poniewaz nie jest on zawirusowany, ani nic w tym stylu... Chcialbym sobie troche pomykac w Cabala poniewaz sa ferie, a za bardzo nie ma co w domu do roboty. Z gory bardzo dziekuje.

Pozdrawiam Skinny .
 
 
 
bosqi 


Serwer: Mars
Klasa: Blader
lvl: 131-140
Posty: 1
Wysłany: 2012-01-21, 11:57   

Witam.
Przeszukałem tematy by rozwiązać mój problem lecz niestety nic nie znalazłem. Miałem przerwe z Cabalem parę miesięcy. Ostatnio grająć na Windows7 nic się nie działo od niedawna mam problem że po paru minutach od uruchomienia cabala GameGuard wywala mi błąd że znalazł jakieś hackerskie oprogramowanie i wyłącza mi grę. Nie wiem z czym to jest związane. Może ktoś miał taki problem i się z nim uporał? Prosze o pomoc.
  Skill: Transcender
 
m399 


Serwer: Mars
Klasa: Warrior
lvl: 51-60
Posty: 4
Wysłany: 2013-02-11, 14:55   

Witam.
Jam mam taki problem:
 
 
Gomezus17 
After Hack



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: BloodLin3
lvl: 180-189
Pomógł: 8 razy
Posty: 467
Wysłany: 2013-02-11, 16:05   

jesli masz program do myszki x7 Oscar editor to go wylacz zanim odpalasz cabala
_________________

  Skill: Transcender
 
m399 


Serwer: Mars
Klasa: Warrior
lvl: 51-60
Posty: 4
Wysłany: 2013-02-11, 16:09   

Mam myszkę za 8zł z E.Leclerc. Więc raczej żadnego oprogramowania ona nie ma.
 
 
WYLUZUJ 
Suchar


Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
lvl: 111-120
Posty: 4
Wysłany: 2013-07-07, 14:23   

A ja mam taki problem: Za każdym razem, gdy włączę cabala muszę usunąć folder z GameGuardem. Po usuniecie i ponownym pobraniu GG ukazuje mi się piekny ss, widoczny 3 posty wyżej...
  Skill: Transcender
 
daro471 
;))



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
lvl: 170-179
Wiek: 26
Posty: 18
Wysłany: 2013-09-07, 20:02   

witam, mam problem podczas logowania GG, wyskoczylo mi to ze tak nazwe "z dupy" ;/ podczas ic nagle dc i nie moge dostac sie do gry wiec ponowne uruchomienie i koniec, podczas gdy GG sie laduje nagle na connecting pojawia sie retry jak poklikam troche na to przechodzi do status ale tutaj juz nie chce przejsc i pozostaje mi tylko cancel i blad ;/ powie mi ktos, co jest 5 ? ;)
  Skill: Transcender
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


hotel Łódź upadłość konsumencka day spa warszawa Alexander Lowen regały
- - .
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
| Edytował: kooza (TrzecI)
Aktualizacja i edycja: Ch3mi |