Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: MortiferAngelus
2008-10-12, 10:40
Cabal Nie Działa? Wujek Kilian ci da rade ;)
Autor Wiadomość
Polu 



Serwer: Mars
Klasa: Sword Fs
Gildia: (stary)Viewpoint
lvl: 170-179
Pomógł: 33 razy
Wiek: 31
Posty: 644
Wysłany: 2009-10-21, 20:48   

serwy sa off... pisze ci jak byk ze jest emergency maintence
_________________

  Skill: Transcender
 
m3258325 


Serwer: Mercury
Klasa: Warrior
lvl: 91-100
Posty: 4
Wysłany: 2009-10-22, 17:01   

cos pokombinowalem w kasperskim i doszedlem do momentu wyboru postaci. Podczas wczytywania mapy gra sie zawiesz... co teraz?...
  Skill: Completer
 
mial2 


Serwer: Jupiter
Klasa: Warrior
lvl: 1-10
Posty: 3
  Wysłany: 2009-11-08, 17:40   

pomożecie mi? Jak uruchamiam cabal wszystko ok tylko gdzy chce sie zalogowac to mi pisze
zabym spróbował pozniej oczywiscie po angielsku i tak od miesiąca próbuje na stronie wsystko ok sie loguje moze ktos wie co jest grane pomuzscie :).
 
 
sampl 
0 lucka ! ;/


Serwer: Mars
Klasa: Blader
lvl: 141-149
Wiek: 27
Posty: 3
Wysłany: 2009-11-08, 19:52   

Kto mi pomoze ? Mam taki problem nie widze sig metali, runek i buff capsułek. Po przejsciu dunga tego do mf... wchodzac w tp do mf wyskakuje mi blad i wylacza cabala a blad jest taki File not Found or corrupt! i w tym okienku E:\Cabal\Data\Map\world_09.mcl prosze o pomoc bo nie moge expic i nie gram w cabala.
  Skill: Transcender
 
Eldwin 


Serwer: Mars
Klasa: Force Archer
lvl: 1-10
Wiek: 23
Posty: 1
Wysłany: 2009-12-06, 15:07   

Hmm, ja mam problem z tym przeinstalowaniem;). Może wydawać się to głupie, lecz gdy launcher każe mi przeinstalować Cabala to oczywiscie po wykonaniu tego pojawia się ten sam komunikat z żądaniem o przeinstalowanie Cabala, i tak w kółko, mógł bym prośić o pomoc?:)
  Skill: Novice
 
voxx1 


Serwer: Jupiter
Klasa: Blader
lvl: 1-10
Posty: 6
Wysłany: 2010-01-02, 17:21   

z jakiej stronki pobrac cabala ?
  Skill: Novice
 
ancor vantian 


Serwer: Jupiter
Klasa: Warrior
lvl: 81-90
Wiek: 27
Posty: 6
  Wysłany: 2010-01-02, 17:29   

sampl napisał/a:
Kto mi pomoze ? Mam taki problem nie widze sig metali, runek i buff capsułek. Po przejsciu dunga tego do mf... wchodzac w tp do mf wyskakuje mi blad i wylacza cabala a blad jest taki File not Found or corrupt! i w tym okienku E:\Cabal\Data\Map\world_09.mcl prosze o pomoc bo nie moge expic i nie gram w cabala.


Przyłanczam Sie do tego problemu z file is corrupt podczas gry.. wyskakuja rozne okienka \world_09.mcl przerozne ze zmienna po world na _03 , _024.. trochi to dobijające,
Skąd Pobrać Najnowsza , 100% działającą wersję cabala?
pomoże ktoS???


_Edit
dzieje sie mi w tym momencie tak gdy chce wejsc w 4th doors w warpie..
odrazu poof file is corrupt i \world_29.mcl (chyba 29..)
Faktycznie nie da sie grac..

moze ktoś miał taki problem i się z nim jakoś uporał, proszę w imieniu wszystkich ludzi którzy mają ten problem co ja , Pomóżcie
 
 
Sprytny 


Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: Hyperion
lvl: 101-110
Pomógł: 14 razy
Wiek: 23
Posty: 425
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2010-01-02, 18:01   

Z gamershell, link masz na stronie.
_________________

  Skill: Transcender
 
ancor vantian 


Serwer: Jupiter
Klasa: Warrior
lvl: 81-90
Wiek: 27
Posty: 6
Wysłany: 2010-01-02, 21:32   

Właśnie z Tamtad ściągam teraz, ale to troche niepokojące 30kb/s się ściaga mi..
wybralem zeby ściągał z niemiec, wkoncu niemcy najblizej wiec nie wiem co sie dzieje.. czekać 7h na cabala.. eh

I Ściągnęłem i wgrałem.. i teraz patchowanie..
na poczatku bylo , update_471.dat download
i na tym koniec nic sie wiecej nie działo.
pojzniej sciaganie tego pliku doszło do 11% i zawiesiło,
w tej chwili stoi zwieszone na 29% ,
wyłaczac updater musze za pomocą magicznej 3. alt ctr i del
czy jezeli bede tak wkolko wylaczał , a instalacja posuwając sie coraz dalej, dojdzie do konca cabal bedzie mi normalnie chodził ??
 
 
Nenufarr 
ProBukkakeOgar



Serwer: Jupiter
Klasa: Blader
Gildia: NightVision[GM]
lvl: 170-179
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Posty: 87
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2010-01-27, 23:29   

Proszę o pomoc po kilkumiesięcznej przerwie chciałem wrócić do Cabala ale mam problem z zainstalowaniem gry żeby chodziła.Zainstalowałem jakiegoś starszego clienta i wgrałem ręcznie update ale gdy odpalam grę ściąga mi z automatu kilka brakujących plików klikam start game i na tym sprawa z grą się kończy po kliknięciu wszystko znika jestem na gołym pulpicie jak gdyby nigdy nic :P bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.



Problem rozwiązany...wiec nie ważne pozdro!!!
_________________
... Piszę poprawnie po polsku
.
 
  Skill: Transcender
 
NieustraszonyPL 
NieustraszonyPL


Serwer: Jupiter
Klasa: Force Blader
lvl: 41-50
Wiek: 21
Posty: 1
Wysłany: 2010-03-01, 15:17   

ej mam problem gdy wlonczam cabala i pisze START CABAL i pozniej sie wlonczaja 2 okienka jedno w srodku a drugie w lewym gornym rogu i pozniej czekam az sie wlonczy a tu nic gralem juz 2 tygodnie i dopiero teraz mi sie to zrobilo pomorze ktos :(
_________________
elo
 
  Skill: Expert
 
Sprytny 


Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: Hyperion
lvl: 101-110
Pomógł: 14 razy
Wiek: 23
Posty: 425
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2010-03-01, 22:39   

NieustraszonyPL napisał/a:
ej mam problem gdy wlonczam cabala i pisze START CABAL i pozniej sie wlonczaja 2 okienka jedno w srodku a drugie w lewym gornym rogu i pozniej czekam az sie wlonczy a tu nic gralem juz 2 tygodnie i dopiero teraz mi sie to zrobilo pomorze ktos :(


Możesz screena wrzucić?
_________________

  Skill: Transcender
 
Electroclinical 
Przypadek kliniczny



Serwer: Mercury
Klasa: Sword Fs
Gildia: <RRBrigade>
lvl: 61-70
Pomogła: 2 razy
Wiek: 37
Posty: 62
Wysłany: 2010-03-02, 11:26   

Hodzi zapewne, że pokazujo mu sie okienka GG, logo fśrotku i dl w lewym gurnym rogu. ;)
_________________
KL-Software.com || Pro-hosting.pl || VisArcana.pl
Paradoks.net.pl - gdzie rzeczywistość mówi dobranoc...
  Skill: Master
 
vanessalane 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Blader
lvl: 51-60
Posty: 12
Wysłany: 2010-04-11, 17:02   

ja mam problem który mógłby być rozwiązany Update2.exe lecz, jak wyczytałem, server "is dead".
tzn cabal działa 1,5-2 min po czym się wyłącza.
założyłem nowy temat, gdzie napisałem co już robiłem, aby zadziałał.

http://cabal-online.org/v...p=208413#208413

zapraszam i czekam niecierpliwie na odpowiedź.

[ Dodano: 2010-04-11, 21:17 ]
cytuję,
Kilian:

BTW. strona z update2.exe na razie nie dziala...wiec lipa z tym ;) trzeba normalnie cabala uruchamiac...moge wyslac komus te pliki ale i tak sie nie uruchomia bo koles serwer wylaczyl...
  Skill: A.Expert
 
cycu1516 



Serwer: Jupiter
Klasa: Force Archer
lvl: 121-130
Posty: 6
Wysłany: 2010-06-09, 13:45   

Ja już podmieniałem tego cont.enc bo ściągałem coś z google ale również nie dawno mi wyskoczyło przy włączaniu że nowa updata się ściąga, ściągneła się i dalej to samo błąd z cont.enc.
Proszę mi pomóc albo niech ktoś wezmie ze swojego sprawnego cabala ten plik i niech wrzuci na jakies przeklej.pl lub coś w tym rodzaju a ja ściągne i podmienie. może wtedy będzie działać.
_________________

 
  Skill: Transcender
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


masaże warszawa https://www.kcrw.com/people/jens-gould http://stop-boring.co.uk managing director of the Al Mana Group $1000 loan no credit check
- - .
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
| Edytował: kooza (TrzecI)
Aktualizacja i edycja: Ch3mi |