Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: MortiferAngelus
2008-10-12, 10:40
Cabal Nie Działa? Wujek Kilian ci da rade ;)
Autor Wiadomość
Aderos 
Hyperion



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: Hyperion
lvl: 170-179
Pomógł: 11 razy
Wiek: 27
Posty: 163
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2010-07-06, 13:53   

Witam mam problem z czcionka gdy ustawiam sobie z Arial na Comis san to np jak zminimalizuje cabala albo jak wylacze i wlacze to czcionka mi wraca spowrotem na Arial. Robilem reinstalka i dupa nic nie pomaga ;f mam windowsa 7 jakby co.
_________________


  Skill: Transcender
 
TAQUI7O 
jpn na 100%



Serwer: Mars
Klasa: Wizard
Gildia: Apocaliptic
lvl: 160-169
Pomógł: 15 razy
Wiek: 24
Posty: 301
Wysłany: 2010-07-07, 21:25   

Hm...miałem to samo...
Ale pewnego razu normalnie zmieniłem sobie z myślą, że i tak się potem zmieni, ale do dzisiaj jest ta sama ;] na innym kompie też mi się nie zmienia - ta sama instalka.
_________________
 
  Skill: Transcender
 
Pazerny 



Serwer: Mars
Klasa: Warrior
Gildia: chuje
lvl: 160-169
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Posty: 87
Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2010-07-24, 16:57   

a ja bym prosil o linka do sciagniecia calego klijenta nie patcha bo potrzebuje na wczoraj
  Skill: Transcender
 
Czyzu 



Serwer: Mars
Klasa: Blader
lvl: 170-179
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Posty: 2144
Wysłany: 2010-07-24, 19:19   

Jest na stronie głównej
  Skill: Transcender
 
Pazerny 



Serwer: Mars
Klasa: Warrior
Gildia: chuje
lvl: 160-169
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Posty: 87
Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2010-07-25, 09:54   

mam taki problem juz zaszlem tak daleko pojawia sie okno cabal i nie moge wpisac passow i wysakuje takie cos prosze o szybka odpowiedz robilem re istalke

dc cabal.JPG
Plik ściągnięto 103 raz(y) 154,96 KB

  Skill: Transcender
 
daro471 
;))



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
lvl: 170-179
Wiek: 26
Posty: 18
Wysłany: 2010-08-16, 19:00   

Witam. Mam problem "An error has been detected by the hacking protection system". Zawsze kiedy to mialem mijalo to po kilku godzinach a teraz trzyma sie juz 2 dzien ;/ Niczego nie instalowalem zeby sie gryzlo z GG a teraz zreszta go omijam ale nadal to jest. Ostatnio niewiem jak ale podlączylem sie do gry, ale sie zaciela ;/(jak na zlosc). Czytalem chyba wszystkie posty tego typu ale nie pomogly wiec licze na was THX
  Skill: Transcender
 
SoulofDragon 
howdy! :)



Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: CoO.Lessay r.i.p.
lvl: 160-169
Pomógł: 29 razy
Wiek: 24
Posty: 519
Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: 2010-08-16, 21:57   

daro471 napisał/a:
Niczego nie instalowalem zeby sie gryzlo z GG a teraz zreszta go omijam ale nadal to jest.


Omijasz game guarda O.o ?
_________________
 
  Skill: Regular
 
daro471 
;))



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
lvl: 170-179
Wiek: 26
Posty: 18
Wysłany: 2010-08-17, 10:59   

Dobra dokladnie to wchodze do gry przez husky a ty zamiast lapac za slowka to cos doradz i pomoz

[ Dodano: 2010-08-17, 11:04 ]
a napisalem ze mi omija bo przy wlaczeniu odrazu wlacza sie gra bez ladowania sie gg
  Skill: Transcender
 
Shalan 
pwn3d



Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
lvl: 141-149
Pomógł: 42 razy
Wiek: 108
Posty: 736
Wysłany: 2010-08-17, 12:04   

nie omijasz GG, omijasz launcher. GG nie laduje sie, bo masz z nim cos nie tak.
usun folder GG i miej nadzieje, ze Ci go sciagnie
_________________

  Skill: Transcender
 
GOLDDIGGER 


Serwer: Jupiter
Klasa: Warrior
lvl: 1-10
Wiek: 22
Posty: 1
Wysłany: 2010-09-29, 20:27   

Wujku xF nie wiem czy to juz było (pewnie tak) ale mój problem to :
Kod:
http://img829.imageshack.us/img829/3147/foto1sj.png
 
 
MystiQal 
Pieroński Hanys



Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
Gildia: SursumCorda
lvl: 131-140
Pomógł: 8 razy
Wiek: 108
Posty: 185
Ostrzeżeń:
 6/4/6
Wysłany: 2010-09-29, 20:32   

Sprawdź w menadżerze zadań czy nie masz jakichś innych zabezpieczeń "growych" (np. PnkBstrA z CODa) albo GG Ci sie z antywirusem/firewallem gryzie.
_________________

  Skill: Transcender
 
Indrygo 
Kokoszka


Serwer: Mars
Klasa: Sword Fs
Gildia: BloodLin3
lvl: 150-159
Pomógł: 2 razy
Posty: 18
Wysłany: 2010-09-29, 20:35   

jak sam pewnie tam wyczytales dotyczy to game guarda

http://cabal-online.org/v...ight=game+guard
_________________
Gives you Hell
  Skill: Transcender
 
boro1981 


Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
lvl: 91-100
Wiek: 23
Posty: 1
Wysłany: 2010-10-05, 16:05   

mam taki probledm mugl by kots pomuc gdy wchodze w cabal mam przechodzic do okna logowania wyskakuje mi taki error
Disconnnected
An error has occurred while start game guard pleas reboot your commputer or start game agin
if this problem continues to occur please make an inquiry with the *, erl file inside game guard folder within de cabal online folder to the game1@inca.co.kr

plz pomóżcie
  Skill: Novice
 
Hook 


Serwer: Mercury
Klasa: Blader
lvl: 1-10
Posty: 2
Wysłany: 2010-12-10, 19:33   Cabal nie włącza sie - zielony (1 raz)

ściągnełem cabala (PH) i nie wiem czy dobrego clienta śćiągnełem.
gram 1 raz, i nie wiem skad ściągnać (z cabal.com nie działa jakoś)
anturirusa mam, Eset Smart'a
Win 7, wszystkie wymagania spelnia (zalecane) i nie chce się włączyć :< klikam na ikonke exe i wyskakuje na 0.1 sec wiersz poleceń i się wyłącza...

jak możecie dajcie link z pathowanym/updatami cabalem ;d

z góry dziękuje

dodaje załącznik z plikami po zainstalowaniu

asd.JPG
Plik ściągnięto 4816 raz(y) 15,19 KB

 
 
SoulofDragon 
howdy! :)



Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: CoO.Lessay r.i.p.
lvl: 160-169
Pomógł: 29 razy
Wiek: 24
Posty: 519
Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: 2010-12-11, 00:35   

zlego, http://www.gamershell.com/download_64692.shtml ten Ci nie dziala?
_________________
 
  Skill: Regular
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


ochrona danych osobowych audyt praca w domu dotpay opinie dotpay ochrona danych osobowych
- - .
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
| Edytował: kooza (TrzecI)
Aktualizacja i edycja: Ch3mi |