Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: MortiferAngelus
2008-10-11, 00:36
Coś dla tych, którym Cabal nadal nie działa...
Autor Wiadomość
Gandalfini 
Prawie jak killer :)



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: ProPlayers4Life ;-)
lvl: 121-130
Pomógł: 9 razy
Wiek: 34
Posty: 175
Wysłany: 2008-09-19, 14:06   Coś dla tych, którym Cabal nadal nie działa...

EDIT2


Tutaj obiecany "lżejszy" sposób :

http://www.sendspace.com/file/d2fcur

Te archiwum powinno uaktualnić dowolnego klienta, wydanego po EP2 do najnowszej wersji. Po prostu zainstalujcie Cabala z dowolnej instalki (ściągniętej po EP2) a potem wystartujcie mojego updatera.
Sprawdzałem u siebie - działa, więc nie pobierajcie już tych 600 ponad klienta ;)

Poprzednie rozwiązanie, jak komuś potrzebne jeszcze...

Klik

Jest to prawidłowo zupdatowany(w każdym razie mi błędy nie wyskakiwały) klient gry, BEZ plików dźwiękowych by upek mniej ważył.

Całość ma 647 MB


Edit

Jeszcze jedno, z tego co zauważyłem na niektóych kompach ;) updater szaleje pobierając wkółko jakieś imgreprository.dll albo update.exe
To jest 100% aktualny klient, nie wiem czemu w taką pętlę wpada...

Rozwiazanie:

Utwórzcie skrót do "cabalmain.exe"->prawym ->właściości i dopiszcie na końcu "husky":


i właczcie grę z tak spreparowanego skrótu, -> powinna wystartować omijając ten lipny updater.
Ostatnio zmieniony przez SZaman 2008-10-03, 13:28, w całości zmieniany 6 razy  
 
  Skill: Transcender
 
tiesto914 
Nowy Gracz



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: [Assasins]
lvl: 31-40
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Posty: 10
Wysłany: 2008-09-19, 14:10   

Czyli mam rozumieć że po pobraniu i wypakowaniu Twojego Cabal'a (Winrar'em) będzie wszystko pięknie śmigało?
_________________
~~Mów co myślisz, myśl co mówisz~~
 
  Skill: Apprentice
 
Gandalfini 
Prawie jak killer :)



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: ProPlayers4Life ;-)
lvl: 121-130
Pomógł: 9 razy
Wiek: 34
Posty: 175
Wysłany: 2008-09-19, 14:10   

Ostatnio tak pomagałem kumplowi, i u niego działało ;)
 
  Skill: Transcender
 
tiesto914 
Nowy Gracz



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: [Assasins]
lvl: 31-40
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Posty: 10
Wysłany: 2008-09-19, 14:14   

Heh, jak będzie działać to bede Ci niezmiernie wdzięczny, będziesz moim bohaterem :P
Wszystko wyjdzie w praniu jak to się mówi.


Ile tych części będzie wrzuconych ? - Narazie są 3.
_________________
~~Mów co myślisz, myśl co mówisz~~
 
  Skill: Apprentice
 
Gandalfini 
Prawie jak killer :)



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: ProPlayers4Life ;-)
lvl: 121-130
Pomógł: 9 razy
Wiek: 34
Posty: 175
Wysłany: 2008-09-19, 14:27   

Narazie 5, dokładnie nie wiem bo jeszcze się to pakuje ;) Ostatnio up miał coś z 450 megabajtów, a teraz przekroczył już 500...mam nadzieję że nie przekroczy toto grubo ponad te 500.
A wrzucam to tylko po to, by mnie kumpel znów nie męczył jak wróci z roboty :D
 
  Skill: Transcender
 
tiesto914 
Nowy Gracz



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: [Assasins]
lvl: 31-40
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Posty: 10
Wysłany: 2008-09-19, 14:29   

To dobrze że jest taka osoba jak Ty, która "przy okazji" upnie cabal'a :D
Szkoda że bez plików dźwiękowych, przecież szybko się ściąga, mogłeś dać wszystkie pliki :) Chyba że zrobisz ostatnią paczke z plikami dźwiękowymi i powiesz gdzie je wypakować xD
_________________
~~Mów co myślisz, myśl co mówisz~~
 
  Skill: Apprentice
 
Gandalfini 
Prawie jak killer :)



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: ProPlayers4Life ;-)
lvl: 121-130
Pomógł: 9 razy
Wiek: 34
Posty: 175
Wysłany: 2008-09-19, 14:31   

Pliki dźwiękowe przecież masz, zainstaluj sobie klienta, a potem nadpisz pliki ;)
 
  Skill: Transcender
 
tiesto914 
Nowy Gracz



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: [Assasins]
lvl: 31-40
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Posty: 10
Wysłany: 2008-09-19, 14:35   

Chodzi Ci o pliki dźwiękowe które znajdują się w folderze "Sound" ?(czy są jeszcze jakieś inne pliki do nadpisania?).
Czyli wystarczy z zainstalowanego przeze mnie Cabala wrzucić folder 'Sound' do Cabal'a którego mam od Ciebie i gitara gra?
Sorry za tak głupie (banalne) pytania, ale za bardzo nie wiem jak jest zbudowana owa gra, gdyż dopiero wczoraj ją pobrałem (nigdy jej nie włączyłem) i myślę że nic dziwnego że zadaje takie pytania :] .
_________________
~~Mów co myślisz, myśl co mówisz~~
Ostatnio zmieniony przez tiesto914 2008-09-19, 15:12, w całości zmieniany 4 razy  
 
  Skill: Apprentice
 
Gandalfini 
Prawie jak killer :)



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: ProPlayers4Life ;-)
lvl: 121-130
Pomógł: 9 razy
Wiek: 34
Posty: 175
Wysłany: 2008-09-19, 14:37   

W sumie to lepiej wrzucić moje pliki do zainstalowanego już Cabala, a jak winda zapyta się czy zastąpić pliki/foldery to się na to zgodzić.
 
  Skill: Transcender
 
tiesto914 
Nowy Gracz



Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: [Assasins]
lvl: 31-40
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Posty: 10
Wysłany: 2008-09-19, 16:01   

Dzięki Ci bardzo :D
Wszystko działa pięknie...

"Ludzie, normalnie zbawiciel" ... POBIERAĆ ... :)
_________________
~~Mów co myślisz, myśl co mówisz~~
 
  Skill: Apprentice
 
Matii90 
sFS


Serwer: Mars
lvl: 141-149
Wiek: 27
Posty: 11
Wysłany: 2008-09-19, 16:20   

Czyli mam do mojego cabala wlozyc te pliki ktore stad sciagne?
_________________
Matii
  Skill: Transcender
 
BrudnyMistrz 



Serwer: Mercury
Klasa: Force Blader
Gildia: -----
lvl: 51-60
Wiek: 26
Posty: 4
Wysłany: 2008-09-19, 16:36   

łeeee super sprawa :D bardzo pomogłeś ^.^
_________________
Jedna śmierć to tragedia, milion – to statystyka
 
  Skill: Master
 
michal463 


Serwer: Mars
Klasa: Blader
Gildia: DemonsPL
lvl: 81-90
Posty: 19
Wysłany: 2008-09-19, 16:38   

Zasysam juz 5 part , mam nadzije ze pomoze bo jak nie to duupa
_________________
  Skill: Master
 
BrudnyMistrz 



Serwer: Mercury
Klasa: Force Blader
Gildia: -----
lvl: 51-60
Wiek: 26
Posty: 4
Wysłany: 2008-09-19, 16:41   

no ja gram , tzn chwilke .. tera śmigam na 18tke brata ;] ^^ ale za długo nie posiedzę ^^ exp sam sie nie zrobi xD [ bo boty to największe gówno zrobione przez człowieka ]
_________________
Jedna śmierć to tragedia, milion – to statystyka
 
  Skill: Master
 
Matii90 
sFS


Serwer: Mars
lvl: 141-149
Wiek: 27
Posty: 11
Wysłany: 2008-09-19, 16:49   

A do jakiego folderu mam wrzucic te pliki co sciaglem???
_________________
Matii
  Skill: Transcender
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


day spa warszawa szklarska poręba apartamenty Wypas owiec ochrona danych osobowych dokumentacja ochrona danych osobowych audyt
- - .
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
| Edytował: kooza (TrzecI)
Aktualizacja i edycja: Ch3mi |