Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: MortiferAngelus
2008-10-11, 00:36
Coś dla tych, którym Cabal nadal nie działa...
Autor Wiadomość
Baileys 



Serwer: Jupiter
Klasa: Magic Fs
lvl: 31-40
Posty: 14
Wysłany: 2009-04-01, 08:56   

Ja nie moge dopisac tego husky bo mi cos wyskakuje :D
_________________

  Skill: Regular
 
KoZiN 



Serwer: Mercury
Klasa: Blader
Gildia: InToXaid
lvl: 131-140
Posty: 6
Wysłany: 2009-04-13, 13:02   

Gandalfini mam małą-wielką prośbę... mógłbyś wstawić cabala na odsiebie.com jeszcze raz? Bo jak chce ściągnąć to jest napisane że utracili dane i nie da rady ściągnąć part 1, 3 i 4...
  Skill: Transcender
 
Azura 
AzurasThunder


Serwer: Jupiter
Klasa: Force Blader
lvl: 121-130
Pomógł: 1 raz
Posty: 130
Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2009-05-22, 17:10   

Ten updater ciągle aktualny? ;) Chodzi mi o to czy do 430 updatuje.
 
  Skill: Transcender
 
DonSajlas 
ILikeThis


Serwer: Mercury
Klasa: Blader
Gildia: Avaine
lvl: 150-159
Pomógł: 18 razy
Posty: 491
Wysłany: 2009-06-16, 20:28   

Kozin ja mam doslownie taki sam problem jak ty ;/
_________________
  Skill: Transcender
 
evilsmata 
EeViL się tworzy ;d



Serwer: Mars
Klasa: Warrior
Gildia: CursedTemple
lvl: 150-159
Posty: 55
Wysłany: 2009-11-03, 19:22   

wszystko pięknie, ściągnąłem clienta... loguje się na serw a tu wyskakuje błąd , że brak jakiejś mapy..
_________________
WA 150 - [*]
EeViL (WA) ;D
 
 
Coffey 



Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: AlkoholixPL
lvl: 101-110
Wiek: 27
Posty: 11
Wysłany: 2010-02-09, 18:08   

Ja mam inny problem... Odpalam Cabala, loguję się, gram, a po jakiś 5-10 minutach mam zacinkę i koniec... Co robić?
_________________
  Skill: Transcender
 
Aygreal 


Serwer: Mercury
Klasa: Wizard
lvl: 170-179
Pomógł: 24 razy
Posty: 384
Ostrzeżeń:
 3/4/6
Wysłany: 2010-02-09, 18:55   

Sprawdz czy nie grzeje ci sie komp, przeinstaluj sterowniki od karty? W innych grach tez tak masz?
 
 
Coffey 



Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: AlkoholixPL
lvl: 101-110
Wiek: 27
Posty: 11
Wysłany: 2010-02-10, 06:16   

Nie... Tylko gdy gram w Cabala (Mam GeForce 6600 GT...) Chodzi mi nawet CoD Modern Warfare 2 i się nie tnie... A Cabal potrafi zaciąć się całkowicie...

[ Dodano: 2010-03-15, 18:46 ]
I nadal to samo... Może mi ktoś pomóc??
_________________
  Skill: Transcender
 
matifreegame 


Serwer: Mercury
Klasa: Warrior
lvl: 1-10
Wiek: 104
Posty: 4
Wysłany: 2010-10-31, 16:58   

Link nie działa mozna prosic inny?
 
 
maciejas 


Serwer: Mercury
Klasa: Warrior
Gildia: CienistyAzyl
lvl: 150-159
Wiek: 29
Posty: 12
Wysłany: 2010-10-31, 18:10   

Coffey ja mam ten sam przypadek co Ty, we wszystkie gry mogę grać po kilka godzin i jest ok a cabal wyłącza mi się po kilku minutach
  Skill: Transcender
 
matifreegame 


Serwer: Mercury
Klasa: Warrior
lvl: 1-10
Wiek: 104
Posty: 4
Wysłany: 2010-10-31, 20:39   

przeczytalem wszystkie artykuly poswiecilem na to 3h i nic odinstalowalem anivwirusa / in 8 wszystko i nic :(
Moze moze ktos wgrac swoj plik caly cabala z patchem odrazu wgrane wszystko :(? Prosze ratujcie
 
 
Ashcan 
Hollowized


Serwer: Jupiter
Klasa: Wizard
Gildia: TheCapella
lvl: 170-179
Wiek: 29
Posty: 5
Wysłany: 2010-11-01, 08:45   

Post Coffeya:
Wysłany: 2010-02-10, 06:16
widzieliscie date?
to po co odswiezacie ...

(to jest luty) :P
_________________
 
  Skill: Transcender
 
maciejas 


Serwer: Mercury
Klasa: Warrior
Gildia: CienistyAzyl
lvl: 150-159
Wiek: 29
Posty: 12
Wysłany: 2010-11-01, 19:41   

po to odświeżamy bo nadal jest taki problem a jak się założy nowy temat to jest kasowany
  Skill: Transcender
 
DziadzusPL 


Serwer: Mars
Klasa: Blader
lvl: 21-30
Posty: 1
Wysłany: 2010-11-04, 20:47   

Chłopaki mam zasadniczy problem i nie wiem jak z niego wybrnać . Niedawno zaczełem grać w cabala jednak na moim internecie ( 1 mb ale sieć prywatna od informatyka ze szkoły :D ) nawet nie moge sie połaczyc, jest to morzeliwe tylko wczesnym rankiem albo puzniym wieczorem . Pingi mam po 40 - 60 to chyba nie jest problem ale co ciekawe uwaga...
Internet bezprzewodowy z orange bisnes everyware (czy jakos tak ) na kturym sa pingi po 3,5k a przesyl po 5 kb/s zalogowac sie da lecz gra jest utrudniona jest strasznymi lagami a teraz jeszcze ojciec zabrał mi modem od internetu na jakis wyjazd . Błagam o pomoc.

( Wpisuje login i chasło pasek dochodzi do konca i mnie wywala :/ ) prosze o pomoc ...

Przepraszam za ortografie ....
 
 
Krzychu566 


Serwer: Mercury
Klasa: Force Archer
lvl: 51-60
Posty: 4
Wysłany: 2011-07-05, 16:54   

link nie działa
Sorry, the file you requested is not available.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


przenośniki lowen płątnośći online dotpay psychoterapia przez ciało
- - .
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
| Edytował: kooza (TrzecI)
Aktualizacja i edycja: Ch3mi |